Vacantele din Portugalia se pliaza pe toate tipurile de turisti, indiferent daca esti surfer, iubitor de soare si plaje, sau poate chiar marinar.

In Portugalia poti face atatea lucruri interesante, deoarece este una dintre cele mai atractive si accesibile tari din Europa. Capitala Lisabona este in topul preferintelor, o destinatie perfecta pentru city break, cu multe hoteluri de prima clasa, indiferent daca iti doresti un hotel superb de 5 stele sau un hotel romantic chic.

 

 

Nordul tarii se mândreste cu peisaje, orase si bucatarii minunate. Clima sub-tropicala din Madeira, o bijuterie insulara, ar putea chiar sa ademeneasca si pe cele mai active persoane, tara asta are totul.

 Algarve, o locatie plina de paduri frumoase de stejari, cu proprietati viticole elegante, kilometri de plaje pustii si dureroase, este locul cel mai insorit din tara, cu unele dintre cele mai bune plaje din Europa. De asemenea, aici se gaseste si cea mai buna scoala de surf, daca iti doresti sa inveti sa controlezi valurile marii in pasi mici.

O alta locatie perfecta pentru vacanta in Portugalia este Alentejo, care strabate intreaga tara de la sud de Lisabona pâna la Algarve in sud. Ideala pentru cei care iubesc marea, soarele si nisipul, precum si familiile care doresc o vreme buna destul de mult garantata.

 

Madeira

 

 

Aflata in Atlantic, Madeira se bucura de un climat blând, subtropical, asemenea unei primaveri eterne. Este potrivita pentru persoanele care doresc liniste, relaxare, odihna. Madeira traseaza peisaje pline de culoare, iar clima si provocarile o fac ideala pentru tot felul de activitati in aer liber.

 

 

Ca si activitati se pot face urmatoarele: drumetii, ciclism montan, parapanta, alpinism, surfing, windsurfing, navigare, scufundari si degustari de vin.

 

 

 

 

Author

Write A Comment